Hallo allemaal,

Aangezien de zomer toch wel een beetje in het water is gevallen (veel buitenevenementen zijn weg geregend….), nu maar eens een zonnig bericht!

We gaan, de komende tijd, een aantal mooie expositie’s en evenementen doen met het werk van Erik Loman en daar hebben we zin in.

 

Om te beginnen: het werk is nu te zien (waarschijnlijk tot 1 oktober) bij Storm Galerie in Amsterdam, een prachtige lokatie in een fraai, oud en bijzonder pand.

Galerie Storm:

Derde Oosterparkstraat 201                                                                                  

1092 CZ Amsterdam

       www.stormgalerie.nl

 

EIGENZINNIG
Eigenzinnig, betaalbaar en veelzijdig. STORM galerie is een initiatief van de Amsterdamse beeldend kunstenaar Martine Mulder. Martine’s vrije geest en taste for the unusual resulteren in een heel eigen collectie onconventionele betaalbare kunst. Locatie sinds juni 2009: een monumentale ruimte in Oost.

ART FOR ALL
Idealisme is belangrijker dan kapitalisme bij STORM. Naast kunstenaars een podium bieden ligt de nadruk op niet-commerciële kunst en art for all. Zo werden tijdens OPEN de Marokkaanse buren uitgenodigd met thee en Marokkaanse muziek en maken kids samen met kunstenaars zelf kunst tijdens STORM kids. Ook betaalbaarheid maakt kunst toegankelijker.

TIJDELIJKE LOCATIES
STORM galerie maakt gebruik van tijdelijke locaties dus kan soms binnen een maand verhuizen.

OPENINGSTIJDEN:
do 13.00-19.00

vr 13.00-19.00

za 13.00-18.00

en elke derde zondag van de maand 13.00-18.00

Expositie Diversity IXvanaf 19 augustus 2011: schilderijen, beelden, foto's, tekeningen, collages, keramiek, glaskunst en duurzame lampen van Ad van Riel, Rosa Navarro, Magdalena de Coninck, Erik Loman, Didi Petri, Mieke van Zundert, Marijke Dijkstra, Peter Janssen, Nadjezda Schokker, Karen Ebert, Edith Otten, Martine Mulder, Leonie Gerbrands, Odette Kleeblatt en Johan van der Dong.

 

Verder:

We maken er iets bijzonders van, a.s. zondag, tijdens Kunstevenement De Hamermolenin Ugchelen.

We hebben een dubbele marktkraam tot ons beschikking en zullen proberen er wat bijzonders van te maken!

Art-Event bij de Hamermolen in Ugchelen

zondag 21 augustus 2011

van 11.00 tot 17.00 uur

 

Dit is alweer de vierde editie van Art-event bij de Hamermolen

Een kunst-evenement op een bijzondere locatie. De Hamermolen in Ugchelen is een industrieel monument en helemaal verbouwd tot een moderne faciliteit waar de balans tussen buiten en binnen leeft.

Buiten is het prachtige sprengenlandschap, rondom de Hamermolen ligt een groot grasveld met veel oude bomen en diverse kleine slootjes die de locatie een gezellige sfeer geeft. Art-Event zal zowel binnen als rondom de Hamermolen plaatsvinden. Ongeveer 70 kunstenaars zullen hun kunstwerken aan het publiek presenteren waarbij u moet denken aan schilderijen, beelden, objecten, keramiek, fotografie, vilt en sieraden.

Voor meer informatie over de locatie:  www.dehamermolen.nl

De Hamermolen,

Hoenderloseweg 155,

7339 GE Ugchelen

Entreeprijs: € 2,50 p/p (kinderen gratis)

Gratis parkeren

 

Dan zijn we a.s. donderdag in het prachtige Bergen en zullen we Erik’s werk daar tentoonstellen, uiteraard hopen we op prettig markt- en terrasweer!

·Kunstmarkt Bergen (N-H)

·18 augustus 2011

·Van 17:00-22:00

Centrum Bergen
Nederland
http://www.ckplus.nl/kunstmarkt.html#308
Kunstmarkt rondom de Ruïnekerk in het centrum van Bergen (nh).

Kom even langs rollen!

 

Dan… gaan we naar Twente voor de Kunst in Ootmarsum!

Kunst in Ootmarsum, een artistiek buitengebeuren!

26 - 27 - 28 augustus 2011 (Jaarthema: 'Proef de kunst!')

    www.kunstinootmarsum.nl

Dan zijn we inmiddelsin de derde week van oktober en zal Erik zijn werk laten zien tijdens Landgoed Twente Fair2011in De Luten.

Welkom op de Landgoed Twente Fair!

Op 22 en 23 oktober 2011 vindt de vijfde editie van de Landgoed Twente Fair plaats.
Natuurgebied het Lutterzand vormt het decor van de Landgoed Twente Fair 2011. Twente, het landgoed van Nederland, is een bron van inspiratie voor fotografen, schilders en kunstenaars maar tijdens deze dagen staan de natuur, het buitenleven, proeven van (streek-)producten en trends op het gebied van lifestyle centraal. Op 6 hectare natuurterrein kunt u “struinen” door het bos, over de heide en langs het water.

Een unieke fair, waar al het goede dat Twente voort brengt kan worden beleefd, geproefd, genoten en ervaren. Met verrassende exposanten, boeiende demonstraties, afwisselende workshops en avontuurlijke activiteiten. Wat maakt de Landgoed Twente Fair dan zo uniek? De thema’s!

De Landgoed Twente Fair is onderverdeeld in vijf thema’s:

  • Fier
  • Gerijpt
  • Genereus
  • Weelderig
  • Sprankelend

Deze vijf thema’s vormen samen het karakter van Twente. Van de omgeving, de bewoners, de natuur en de geschiedenis. Kom ontdekken!

www.landgoedtwentefair.nl

“BELEEF TWENTE!”

Voor alle expositie’s en alles waar Erik zich zo graag mee bezig houdt, kijk rustig rond op de website:

www.erikloman.com

Wij zien u graag op 1 van de expositie’s van Erik, wie weet tot ziens!

Kleurrijke en warme groet,

Erik Loman& Patrick Roelofs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reageer op dit bericht